dreglande stringtrosbeklädda damer

Igar kväll hade jag glömt att sänka värmen. Da jag sover med tva täcken är det lätt hänt att vakna alldeles tokvarm. Lotta smyger därmed iväg i sin stringtrosa hela vägen till köket för att sänka värmeaggregatet och smyger därefter tillbaka. Tankarna flyger iväg...

Om jag hade varit en kille, skulle jag älska att se min flickvän springa omkring i stringtrosor pa nätterna för att sedan komma tillbaka till sängen. Tänk vilket slöseri pa brudar. Varför är jag fortfarande singel? tänker Lotta.

Därefter kommer jag tillbaka till min underbart varma säng. Begraver mitt ansikte i täcket och gör en ordentlig nysning. Ytterligare en kraftansträngning och Lotta drar lite i täcket. Jag vill ju inte sova i nysningen som ligger vat pa täcker.

Om jag skulle vara en kille, skulle jag inte alls uppskatta att min flickvän nyser i täcket.

image129

Jag är en riktig man

Ytterligare ett test pa facebook vilket skulle avslöja för mig hur manlig jag var. Pa en sjugradig skala fran Animal till Nerd blev jag utsedd till Animalman. Sa manlig som man kan bli med andra ord.

Jag känner mig inte speciellt manlig. Bortsett fran när jag ska ut pa krogen med min homosexuella vän Laurent. Det känns väldigt konstigt att hinna sminka mig, fixa haret och byta om en halvtimme snabbare än vad han behöver för att göra sig redo.

image128

Jag ska göra ett eget test. Ett fafängstest. För det finns optimal för oss tjejer.

*stora bröst - Silikon är inget för mig. Dubbla inlägg i BHn plus lite framhävande smink kan däremot inträffa
*smal midja, ben, allt - Jobbar pa det. Vem gör inte det?
*raka tänder - tva ar med tandställning. Raka tänder är atgärdat.
*vita tänder - efter en omgang med räls, blev det en omgang med karbiumperoxid
*langt har - aldrig harförlängning. Lite hästsvansfusk räcker.
*harlös kropp - oh ja. En riktig kvinna lider inte av varken vax eller elektriska epilatorer
*den perfekta harfärgen - Finns det ens de som har sin naturliga harfärg?

Och de kallar mig Animalman?

pedofil-lotta

Ikväll tänker jag för tredje gangen sedan jag kom till Frankrike berätta att jag är kär.

Ni maste dock känna till att jag säger att jag är kär väldigt ofta. Kanske pa grund av ironin i detta pastaende? För att de som känner mig, vet att jag aldrig menar allvar. Som jag en gang redan har berättat. En gang avslutades en kort dejtinghistoria med att killen vill sluta träffa mig, för att han är rädd att fa känslor, da jag är tjejen som SKA vara singel.

Hur som helst. Jag är kär. Jag hittade honom i lördags. Han heter Joseph och ser ut att vara minst 24 ar. Jag är framförallt förälskad i hans leende. Han spelar för franska landslaget i volleyboll och han har en kropp som en stor bamsebjörn som jag inte vill annat än att hoppa upp och krama pa.

Pojken rakade dock vara sa ung som 18 (snart 19) ar! Alltid ska det vara nagot. Fast om det är felet som han har, sa kan jag kanske försöka ända.

image127

internethora

Da man gar ut pa krogen i Montpellier, blir man fotad överallt. Fotografer som tar partybilder, som därefter läggs ut pa internet. För att därefter se bilderna maste man skriva in sig pa deras hemsida. För all del tänkte Lotta och skapade en sida. Alder skulle tydligen med, civilstatus, bild kunde man lägga upp samt en eventuell beskrivning. Väl avancerat för att fa se mina bilder fran krogen, men vad gör man inte?

Jag fick se mina bilder. Dessutom insag jag att detta är mer eller mindre en dejtingsida. Där jag i princip har lagt ut min kontaktannons. Man skulle kunna fraga sig om jag har tagit bort annonsen nu, da jag för tillfallet inte har nagra bilder att titta pa och da jag förstatt vad det handlar om. Svaret är dock nej.

Jag har sparat min annons. Det star att jag är singel och det finns till och med en liten bild. Faktum är att jag till och med tycker att det är roligt. Jag är inloggad och tycker om att fa massa meddelanden. Jag svarar aldrig de stackars pojkarna.

Det värsta är att jag ljuger ocksa. Ibland svarar jag. Ibland skriver jag till och med meddelanden, även om det krävs ganska fina bilder. Jag är en internethora.

image122


kärlek fran botten av mina röda klackskor

Är det typiskt svenskt att vara bekväm? Är det inte biologiskt att kasta av sig alla kläderna när man kommer hem för dagen och dra pa sig mjukisarna? Är det ens möjligt att om man skulle komma hem för kvällen och ta sig en dusch att sedan ta pa sig ett par jeans? Inte i min värld. Jag sitter i soffan med en filt omkring mig. Jag bär en legging, en mjukisbyxa ovanpa, och tre olikfärgade tröjor.

Att alltid vara snygg är överskattat.

Pa min dansskola sa finns det manga snygga tjejer. Det är intressant dock, att de har mer smink under dansklasserna än när man ser dem utanför den svettiga danssalen. Jag är inte snygg när svetten lackar. Jag försöker ibland annars. Detta kvarlämnar i och för sig relativt lite tid kvar till att vara snygg, da jag gör en dansutbildning. Men det är okej. Nästan alla killar pa skolan är homosexuella ända.

En gang när jag var ute och gick i det stralande solskenet i Montpellier, sag jag ett par pa en parkbänk. Det sag fantastiskt mysigt ut. Killen lag ner i flickvännens knä. Flickvännen var välklädd i en liten kjol och ett par röda lackpumps. Oj, vad han maste vara kär i henne tänkte jag. Ofta är jag ironisk, men inte den här gangen. En tjej som bär ett par snygga klackskor lika naturligt som att hennes har var utsläppt och nytvättat skulle jag verkligen uppskatta som kille. Om ett par röda lackskor hade befunnit sig pa mina fötter hade de rykt genast i värmen da vi placerade oss pa en parkbänk. Jag skulle aldrig ens ga ut i solen med röda klackar en söndag. Nej, Lotta kommer aldrig bli en desperat husfru. Det kanske är därför jag är singel?



Äsch. jag fortsätter att tro att jag är lika snygg som
Pussycat Dollstjejen i Beep da hon har röda mjukisar.

image121


du luktar illa

Mitt besökarrekord pa bloggen inföll när inlägget hette trekant. Jag tror att jag i framtiden ska döpa varje blogginlägg till en sexställning för att fa upp besökarantalet. Mänskligheten vill tydligen inte annat än att läsa snusk, skvaller och hemligheter. Snuskhumrar.

För att byta samtalsämne sa jag kan härmed informera att Ingvar Kamprad är den rikaste personen i Europa. Han ligger pa sjunde plats i världen och tillsammans med hans familj var han tydligen pa fjärde plats (Wikipedia).

Bränn allt som har med röda tradar att göra: jag tycker inte om parfymen Hugo Boss. En kille som bär Hugo Boss skulle behöva vara mycket trevlig för att jag skulle kunna associera denna parfym med nagot bra. Jag skulle givetvis ha överseende om han var sa snygg som modellen, men annars...

image120

höga ambitioner

Nästan varje dag har jag förbestämda saker som jag ska göra. Ibland ska jag utföra nagot ärende pa stan. Ibland ska jag städa lägenheten.

Idag hade jag tva saker att uppfylla under dagen.

1. Jag skulle sova tillräckligt länge för att börja dagen med en sen lunch.

2. Tvätta kläder.

Klockan 14.30 gick jag upp. Kokade upp pasta, med purjolök och tonfisk. Sen tvättade jag kläder. Jag är helt fantastisk. Allting som jag atar mig, genomför jag!

En liten parentes är att jag sov fyra timmar natten innan, haller pa att bli sjuk och dansade pa bardisken till klockan fem natten till idag.

Sova är bra.

image119

morgonstund har guld i mund

Vad betyder mund? Jag har alltid tänkt att det var mun, men da jag idag skulle presentera uttrycket i bloggen ville jag kolla upp saken. Mund existerar inte i de lexikon jag har hittat pa internet. Vad jag har hittat är att mund betyder mun pa danska vilket inte gör saken klarare. Tusan. Om det nu skulle vara sa att mund är en gammelsvensk form av mun - varför har morgonstunden guld i munnen? Uttrycket säger att morgonen är bra, fast enligt mig later inte tugga guld speciellt frestande. Kan det ha nagot att göra med den daliga morgonandedräkten som vi mänskliga har?

Jag har en byggubbe hos mig. Sedan 08.15 är han här, dessutom en kvart innan avtalad tid vilken inte är okej vid denna tid pa dygnet. Jag fasade för att ställa väckarklockan pa 08.00 men som magiskt vaknade jag pigg som en nötkärna en halvtimma innan väckarklockan.

Fyra koppar te senare är han fortfarande här och borrar med en decibelstyrka som överröstar
incubus fran min dator.

Jag tycker att det är lite obekvämt med byggare/ elektiker/ rörmokare i hemmet. Överhuvudtaget personer som arbetar för mig i mitt hem. Jag känner mig onyttig. I vanliga fall, dvs i Sverige, är jag förmodligen en san jobbig person som alltid hänger i hälarna pa den som jobbar.

Kan jag hjälpa till?
Ska jag hålla?
Vill du ha en kopp kaffe?
Hur är det för er elektriker nuförtiden?

Idag sa sköter jag mig dock. Jag sitter snällt i köket, sveper te, bloggar och lyssnar på musik. Jag vet egentligen inte vad som är bäst, fast det är ganska skönt att vara här i mitt hörn.

Farbror är för övrigt snäll. Han har bytt balkongdörr och lagat dörrluckorna ocksa, plus att det luktar gott av ett väldigt starkt lim.
image118


Storbildstv i mitt hjärta

I Sverige är allting bättre än utomlands. Inte sant? Speciellt när man har spenderat lite tid utomlands. Hur korkade är människor som dubbar filmer till exempel? Det är tusen ganger bättre med filmer pa originalspraket, det vill säga engelska. För filmer pa andra sprak... Finns ens det? Inte i var svenska värld.

Jag läste en fransk biotidning igar. Där fanns filmer fran Tyskland, Iran, Kina, Frankrike och Fillipinerna. Det finns tydligen filmer fran andra delar av världen ocksa - även om dessa förmodligen inte är speciellt intressanta - men detta kommer förmodligen vi svenska aldrig att upptäcka.

Det jag vill säga är att vi svenskar är besserwissrar, men de som om möjligt är ännu mer besserwissrar är de svenskar som gatt Naturvetenskapliga programmet pa gymnasiet. Alla vet ju att denna är den bästa och alla andra är mer eller mindre värdelösa. Därför tycker jag att det är komiskt att väldigt manga fransmän utbildar sig inom filmvetenskap. Att denna inriktning är i princip lika stor som SAM SAM i Sverige.

Jag hade en diskussion med en filmexpert igar da jag ödmjukt försökte fraga vad som är bra med att ga filmvetenskap. Det är ju inte speciellt stor arbetskraft inom detta omrade, varpa hon förklarar en del av det man far lära sig. Det är tydligen en hel mängd med saker. Man far lära sig massa filmhistoria inom olika genrer. Man kan till exempel specialisera sig inom Westernfilmer. Dessutom far man lära sig vilka kameror som har använts i en film. Hon kunde tydligen berätta om det var en tremillimeterslins som använts, eller sexmillimeterslins. Det skulle ju vara jättebra att kunna i framtiden!

Fast jag är ganska nöjd att vara Naturvetare ända.

image117


Hjärnor som snurrar

Häromdagen när jag skulle ut och ga hade jag tidigare pratat med en killkompis som absolut ville följa med. Jag hade lovat att jag skulle höra av mig när det var dags. Glöm det pysen!

Promenera. Det handlar inte om att traska omkring, smaprata och göra annat socialt snicksnack. Promenera för mig, det handlar om att rensa hjärnan, tänka pa saker som man förmodligen inte borde tänka pa. Konstruera blogginlägg. Det handlar även om att försöka skapa rörelser till den sköna musiken som snurrar i öronen.

Ibland är jag rädd för att fa slut pa idéer. Tänk om jag inte skulle kunna skriva mer. Att allt som jag har tänkt pa redan är tänkt.

Jag skulle vilja veta hur den dummaste människan i världen tänker. Om den upplever världen mer harmonisk och bekymmerslös. När den är ensam i en omgivning, har den lättare att roa sig än jag? Förmodligen inte. Han som absolut ville följa med mig pa promenad, för att han inte kunde ga själv, är han ganska dum? Om han inte kan promenera och underhalla sig själv under 40 minuter. Eller sa är det jag som helt enkelt är väldigt osocial. Detta är inte helt omöjligt iofs... Men det kvittar. Jag är filosof.


jag är en barbiedocka

Nagon gang sag jag pa tv att det var fantastiskt bra för haret att inte duscha det mer än en gang i veckan. Hädanefter har jag försökt halla en niva om var fjärde dag. Detta kan tyckas ofräscht, men vad tusan, jag har ingen som ska sniffa pa min kalufs ända.

De senaste veckorna har mitt har varit konstigt. Det har inte blivit fett. Senast sa väntade jag hela atta dagar innan jag tvättade det pa nytt och da var det fortfarande inte fett! Det skulle kunna vara pa grund av klorvatten. Det skulle kunna vara sa att jag haller förvandlas till en Barbiedocka. Faktum är trots allt den att jag tvättar haret sällan för att jag vill ha ett langt snyggt och oslitet har.

Jag har inset att jag är väldigt fafäng. Senaste gangen jag insag det var när jag var ute och gick häromdagen. Eller - är det normalt att ga över gatan för att hästsvansen ser bättre ut fran andra sidan?

image116

det finns inga daliga väder i Montpellier

En vecka har gatt sedan jag kom hem fran Belgien. Brussel är en väldigt vacker stad under uppbyggnad, med gamla hus och andra statliga byggnader. Det är lite typiskt att nu när jag äntligen lärt mig tala franska dock och aker till ett land där de borde tala franska, sa talar de istället flamländska. Vi hade en helg med fantastiskt musik, caféliv, filmliv och Brysselliv.

I Belgien är det daligt väder. Det gjorde mig till en isbit, och Bryssel till en isbit. Till och med invanarna i Bryssel är isbitar. De är inte snygga och tendens till raggning existerar inte. Jag har aldrig tidigare insett vad det innebär att bo pa den franska rivieran. Jag kom tillbaka till mer än 20 plusgrader varje dag senaste veckan. Fransmän är snygga och ett land där
tectoniquen regerar är ett land som tilltalar mig.

Skyltdockorna i Belgien ser ut som att de bajsar.

image112image113


trekant

Det finns sma skillnader mellan tjejer och killar. Det finns även en del stora. En liten var den som inträffade i torsdags.

Jag känner tva pojkar. En amerikanare och en italienare varav bada är väldigt trevliga. Vi har haft goda stunder tillsammans. Da de bjöd mig pa middag och da vi har setts ute pa barer och sa vidare. Italienaren är lite sötare än amerikanaren och han kommer och hälsar pa i min hemstad nagon enstaka gang. I torsdags var han pa besök till min stora glädje. Vi stöter inte ens nästan pa varandra. Det finns ingenting mer än vänskap mellan oss. Trots detta sa ägnade jag kanske lite extra tid framför spegeln innan jag begav mig.

Kvällen passerade och vi hade trevligt pa baren. Träffade manga bra människor osv osv. Amerikanaren hade ett arbete att ga upp till tidigt följande dag, varpa han gick hem direkt efter barvistelsen. Italienaren däremot var snäll och gick med mig hem.

Utanfor porten händer det oundvikliga. Han kysser mig. Nagon som jag absolut inte hade lust med. Det var toppenbra om vi bara var vänner. Även om han var lite söt och jag längtade efter att se honom igen varje gang vi skiljdes.

Han kysstes jättedaligt. Som en fisk.

Här kommer däremot skillnaden - tror jag - mellan en tjej och en kille. Jag latsas som att solen skiner och later honom hallas. Jag tänker pa min vänskap med amerikanaren och pa vilken jobbig situation det skulle bli om jag sa absolut nej. En kille kanske bara hade latit bli. Hur som helst tycker förmodligen italienaren att det är konstigt nu när jag inte längre hör av mig, varken via sms, eller facebook.

Jag älskar det informativa samhället. Det är väldigt lätt att halla kontakten med människor. Det är ocksa väldigt lätt att klippa av kontakter som kysser som fiskar... och dylikt...

image115