första gången

Lotta breder ut sina vingar över internet. På tiden då det fortfarande var okej att ha lunarstorm var jag en jävel (ursäkta språket, jag svär inte vanligtvis) på att skriva i dagboken. Tiden förändras tack och lov, och i en ständig strävan efter att vara så cool som möjligt så får jag ordbajsa här istället.

Livet går vidare i Karlstad sedan nästan tre månader bakåt. För att pressa samman dessa tre månader i ett par rader, så kan jag säga att jag flyttade in hos min far, började jobba på restaurangen score, köpte årskort på sundsta badhus, startat två kurser på dansstudion startat på Gundegabaletten.

Sex rader skrivna och jag funderar på att radera allting och gå och sova istället. Inser att klockan är alldeles för sent för detta. Datorn var inte ens en del av planen för ikväll. Men så kan det gå om man hyr otäcka filmer. Jag såg på den Ensam under 30 minuter, varav 12 då den var pausad på grund av telefonsamtal. - Pappa har ett alldeles för stort hus för att gå runt i ensam.

För övrigt har jag hittat mina älsklingar Basement Jaxx senaste låt Hey U. Dom är så underbara att jag inte vet vad jag ska ta vägen... Frågan är hur många gånger jag vågar lyssna på låten.

nej... detta blir tråkigt. Men det brukar vara så första gången - right?