javla pms

Jag vill forsoka skaffa en ny fransk pojkvan. Det skulle vara toppen for franskan. Dessutom ar jag mitt inne i en sadan period dar jag bara tycker synd om mig sjalv och ligger och kramar mig sjalv i soffan for att ingen annan vill gora det. Krama mig nagon! Ikvall behover jag verkligen kramar. Jag ska stanna hemma och dricka te hela kvallen.
Riktigt supersynd ar det inte om mig. Jag trivs i mitt Montpellier, med Café Joseph, La Villa Rouge och vackraste omradet Antigone. Igar var jag dar igen - sjalv - eller med en amerikansk kille som jag misstanker tyckte det var spannande att aka till homostallet. Det ar sa snyggt. Igar var forsta gangen som jag hade en tjej som stotte pa mig. Smickrande, men tyvarr. 

Jag var pa dejt med en kille i London (oj, bloggen var visst daligt uppdaterad), och jag ar lite kar i honom tror jag. Fast nar jag tankte efter lite mer sa kan det ha varit stallet vi var pa. Riktigt flott café med vattenpipa. Det faktum att han bestallde in fem olika drinkar bara for att prova smakerna, och handkramen pa den superlyxiga toaletten. Men han pratar ju inte franska... Damn.