förhallanden som är döden för bloggare

Lottas singelliv avtar för var dag som gar. Den goda fransmannen Cedric är den som occuperar mitt liv för tillfället. När jag väl har mitt pa det torra sa filosoferar jag uppenbarligen mindre. Märkligt. Blir man mer korkad när man är i förhallande? Eller är det snarare mina desperata singeltankar som vrider skallen av mig i vanliga fall.

För övrigt kommer maste jag skriva om det senaste halvaret pa bloggen. Jag har saklart utnyttjat till hundra procent att fransmännen inte förstar min blogg, speciellt Cedric. Han som jag dejtat lite oseriöst den senaste tiden, men i bloggen presenterat som min karl, redo för giftemal. Utan fruktan visade jag honom bloggen och tänkte att han skulle fa titta pa bilderna etc, varpa han tar fram Googles översättningsverktyg och översätter allting, ord för ord (utan ord som motorcykelknuttar). Tusan. Inga fler hemligheter.

Bloggen ligger alltsa i dvala för tillfället. Jag har inte ens internet hemma. Om ni söker mig sa är jag förmodligen pa stranden... eller med mannen... eller svettig i danssalen.

image160