tomten är död

Åh... nu får jag ångest... Jag älskar jultomten på alla sätt och det är inte den tomten jag har tagit livet av. Däremot är den lilla schizofrena tomten på min axel (läs mitt blogginlägg gjuten penis)  död! Jag blev lite nervös ett tag och trodde han skulle ta över mitt förnuft, men å nej.

Vi hade en fajt här vid datorn och han försökte spruta vatten i mina ögon, men jag brottade ner honom och spetsade honom med smsande och en underbar konversation med min elake vän Henrik (Henrik är inte elak på riktigt utan bara lite sympatielak - för att vara snäll mot mig).

Hur som helst. Tomten är död, och jag sov gott hela natten.

Så, ha det gott allesammans och glöm inte - De förbannade tomtejävlarna ska hållas kort!

gjuten penis

http://www.gjutensnopp.nu/

för all del. Det kanske kan vara roligt. Men man får 50 kronor rabatt om man köper två?? Vad skulle man behöva två till? Inte för att jag är insatt. Men så fort lär dom väl inte förbrukas? Tja. Vad vet jag?

Chris Cornell byts raskt ut från att vara den hetaste. Jag såg precis filmen Annapolis som i stort sett handlar om boxning i den amerikanska flottan. Den senaste hetingen är Tyrese Gibson. Han är officer och goddamn vad het! Han är såklart ganska elak och boxas mot den snälla-mesiga huvudrollsinnehavaren. Är ni osäkra på vem denne Tyrese Gibson är så kan jag berätta att jag också är osäker, men tror att det är killen i Toxic som Britney åker med på MCn, och då även den snygga kriminella killen från Into the blue.

Vill ni ha kärlek? Det får ni inte! För en vecka har gått sedan jag inte kunde sova. Men inatt kanske den natten kommer igen. Vad kommer han tillbaka nu för?
Men jag tror att vi är färdiga med varandra. (jag vill inte! jag vill inte!) Och det känns skönt. (come back babe! come back!) Och ja, jag har en liten schizofren tomte som sitter på min axel. Han är ond och tänker inte på mitt bästa. Men nu hugger jag huvudet av honom och håller tummarna för en god natts sömn.

Och för oss som sover ensamma.
         - Don't worry. Be happy. Gjut en snopp -

dirty dancing

jag försöker åtminstone
Det är så roligt att äntligen kunna göra det på mitt sätt hela vägen, utan att behöva oroa mig om att någon som ser på kanske blir svartsjuk. Jag är sån helt enkelt. Jag hittade dessutom en grym danspartner. Wee! Och Lotta flög omkring!

Det var skoj på krogmästerskapet i bowling igår. Fantastiskt dessutom att jag klarade av mina högklackade skor hela kvällen. Jag har ett litet tåledsproblem som gjorde att jag knappt kunde gå redan utan skor.

Jag hälsade på mina älsklingar i Karlskoga i fredags. Vi hade för ovanlighetens skull en diskussion om pojkar då kommentaren kommer med en djup suck
         - Han är så osocial när han sover.
Sug på den ni killar. Det räcker inte med att ni ska vara trevliga, ha pengar, vara intelligenta, välutbildade, se bra ut, dela ut kyssar som Don Juan och framförallt vara grymma i sängen. Numera är också ett krav att ni ska behålla den sociala kompetensen - även när ni sover.

På tal om detta så lyssnade jag på p3. Där diskuterade dom just vad dom ville ha för typ av killar. och här är mina kriterier.

1. Hata jantelagen! Ta för dig, och ge mig lite självförtroende will ya?
2. Han ska ha någon passion. Det ska finnas nånting som fyller honom.
3. Jag behöver lite motstånd. Jag behöver lite åsikter.
4. Prata med mig. Jag är en bloggare - jag tycker om ord. Säg hur du känner.

Är det du så kanske jag faller. Dessutom ska du såklart vara trevlig, ha pengar, vara intelligent, välutbildad, se bra ut, dela ut kyssar som Don Juan, vara grym i sängen  och vara social när du sover.

För övrigt jobbade jag i lördags. Då såg jag nåt fantastiskt roligt. Även roligare än osociala sömntutor. 
Två av mina tre flörtande bilmekaniker (läs mitt blogginlägg Change of heart)  sitter framför bardisken och diskuterar. Bilar då. Undrar om de har något mer gemensamt? hoho.

För att ge er en inblick i fortsättningen av min tragiska kärlekshistoria kan jag säga att jag inte är helt besatt längre. Girl power tänker jag och röjer loss till Pussycat Dolls senaste I don't need a man. Sen kommer han tillbaka. Jävla skit. eller?

underbara p3

Ingen annan radiokanal skulle nånsin komma på tanken att spela Girl you'll be a woman soon - soundtracket från Pulp Fiction.
Jag satt i bilen på väg till Örebro när det ljuva introt uppenbarade sig i mina öron. Och thank good att jag var ensam för min stämma är inte lika ljuv. Hur som helst så stod mina hårstrån av njutning under hela låten (de andra bilförarna i närheten hade nog hårstån som stod också - inte tack vare p3 då, utan för att det är svårt att köra samtidigt som jag har disco i bilen). P3 har återigen visat vem som regerar i etern.

Alla kom oskadda undan under låten. Men jag kommer garanterat köra över någon/något snart om jag inte avvänjer min besatthet av vita volvobilar.

Jag är alldeles för blek just nu. Idag när jag stod i duschen blev jag lite rädd då jag i min fantasi iscensatte mig själv ligga i badkaret (pappa har även jacuzzi i den fantastiska duschen:D) Och någon kommer in. trampar på mig för att därpå säga - nämen Lotta låg du här? Jag såg ingen skillnad mellan dig och badkarskanten! ouch... Det får nog bli ännu en Dovekur innan jag vågar använda badkaret igen.

För första gången på väldigt länge ska jag ut i helgen. Det är krogsöndag på gång. Blir nog skoj. Jag har till och med klubbat för min outfit. Jag är inget större fan av tajts (är alltid lite efter i modet) men på söndag får det bli min premiärkväll. Detta gäller enbart för att jag ska kunna ha min lilla svarta och mina favoritboots. uhlala...

Nu ska jag kila... Jag har faktiskt ett liv också.

Let's face it

Jag är och kommer alltid att vara en nörd. Förklaringen kommer (om den inte gjort det för längesedan för regelbundna läsare) att uppenbara sig så småningom i detta inlägg.

Jag är en stor p3-fantast. Den går i mina öron när jag är utomhus, i köket när jag äter och framförallt i duschen
(pappa har en dusch med väldigt många meningslösa funktioner. Den bästa meningslösa funktionen är att det finns en radio).
Hur som helst lyssnade jag idag på p3 Live med Melody Club och de fick svara på lyssnarfrågor. En fråga löd "Vart skulle Er drömkonsert äga rum?"

och svaret, "På månen!"

Jävla pucko!  En konsert hörs inte om den är på månen.

 - slutledning -  Jag är en nörd.



one touch

Ni minns väl reklamen? En liten unge sitter på toaletten - Åh vad det luktar! Räddningen sägs vara Glade, One Touch. Vi har en sådan manick på nedervåningen. När jag kom hem från stan och skulle iväg och träna klockan fem idag, kunde jag inte gå in där pga stanken från Glade, One Touch. När jag kom tillbaka hem klockan nio kunde jag fortfarande inte gå in pga stanken från Glade, One Touch. Min slutpoäng i det hela är - One touch suger! Inget kan lukta sämre.

- Igår träffade jag en gammal vän till mig. En gång på fyllan sa han nåt dumt och jag kastade en flaska i huvudet på honom. -

Någon som läste gårdagens blogg frågade mig om mina dåliga nätter. Jag kan informera en gång för alla. Ibland ligger jag och vrider mig och Kan inte sova. När jag väl sover drömmer jag de mest störda drömmarna. Inatt dödade jag han - min gamla vän - med en flaska. Förlåt vännen!  En annan natt tappade jag alla mina tänder och vaknade helt gråtfärdig.

Från ikväll till på torsdag ska jag vara vuxen:) Jag har huset för mig själv och bilen för mig själv. Det känns bra. Det roligaste man kan göra som vuxen enligt Lotta, är (hör och häpna) att åka och handla. Så imorgon hittar ni mig på Konsum skulle jag tro...

Sov gott allesammans...

lugg eller inte lugg?

Godmorgon allesammans. Jag har precis flytt upp till datarummet då min käre far har klienter hemma. Då finns det perfekta tidsfördrivet att blogga. "Thank you blogg.se!"

Så, Vad tycks egentligen? Om luggen såklart. Denna livsviktiga fråga. Jag tror att den blir kvar... och så kommer jag få leva mitt liv med hårnålar i skallen. Just nu har jag dessutom världshistoriens fetaste hår. ( "ovanligt" kommer de som känner mig att säga med en aning ironi i rösten) Men jag ska faktiskt ta mig i kragen och åtgärda detta idag - i alla fall tills nästa vecka. 

För att fortsätta charma er, kan jag berätta att jag har fått en finne på hakan. Damn. Det är det värsta stället.
Innan jag satte mig framför datorn såg jag på MTV med tvdosan i ena handen och Björnbär/hallonYoghurt i andra. Jag är en jävel på att zappa, men då fastnade jag under en hel låt på MTV. Chris Cornell ligger väldigt nära till att vara den hetaste just nu. ojoj... Den rösten försämrar inte direkt hans förutsättningar. Och kan någon förklara hans ögon? De ser så fel ut, men det blir så rätt. Ta mig Chris! (oj... deja vu)

Och bodelningen går vidare. Undrar hur det skulle vara att göra dem sällskap därnere. De kanske har någon åsikt om luggfrågan. Jag tror dock att mina käre far inte skulle vara så kär om jag provade att gå ner i morgonrock:P

För övrigt regnar det ute och min vinterdepression lever vidare:P Har inte sovit sedan torsdag den nionde. Fast inatt låg jag bara vaken två gånger. Det är ett framsteg. Jag ska prata med kocken så han kan göra några fler julbord till mig. Då blir jag glad:)

Om det går som jag vill så har jag halva inne på Waynes Coffee på MItticity. Det vore ett riktigt bra komplement till Score... Dessutom så har dom en väldigt (trevlig) ägare.

Nej... nu ska jag skriva några filmrecensioner då klienterna är kvar, och då jag sett halva scores utbud av videofilmer.

Kram på er, från en Lotta med kramabstinens

vit volvo

förbannade vita volvobilar, som lämnar mig ensam, besviken, med krossade drömmar... Detta är ett psykiskt problem som jag har. Det är inte normalt att reagera på det sättet. Men det går att hantera. Det kommer att försvinna.

För övrigt är det fruktansvärt kallt i pappas hus. Förutom mina vanliga kläder har jag på mig en varm stickad tröja, en heltäckande frottemorgonrock, en filt och ylletofflor. Jag sitter just nu och skriver med näsan - den enda kroppsdel som inte har fem lager tyg omkring sig.

Träffade Sara, Julia och Matilda igår... Saknar tjejerna så mycket! Speciellt nu.

Fuck... to tell or not to tell...

change of heart

Förra gången jag la mig i sängen för att sova... somnade jag på en våt kudde, och tänkte att nästa blogginlägg kommer bli ett sorgligt inlägg om att jag saknar min tatuerade chilenare och jag önskar att jag kunde spola tillbaka tiden så allt han sa var osagt... Men dagen efter när jag kom till jobbet så var det stjärnor överallt och julstämning som aldrig förr! Det var dags för årets första julbuffe på score.

Dagen var som alla dagar (dock utan de heta praktikanterna) och när kvällskocken kom lovade han att jag skulle få äta av julbordet om jag var jättesnäll mot honom hela kvällen.

Så snäll har jag nog aldrig varit... vissa kanske skulle kalla det fjäsk, men det slutade lyckligt med både lussebulle, skinka och russin och mandlar med glögg i... Jag levde i en eufori med ett leende från öra till öra hela kvällen:D

På två dagar nu, har tre bilmekaniker flörtat med mig. Vadan detta?? Har jag blivit en magnet som enbart drar till sig bulthänder? Eller så är jag en skrothög som de bara väntar på att renovera... ojoj... långsökta slutsatser. Jag ska börja plugga. Lära mig tyska, spanska och kanske franska:) Då får jag annat att tänka på än varför jag fastnar hos bilmekaniker...

Jag är en ordpolis. Jag tycker inte om när man talar om sig själv som "man"... Det ser jag som dåligt självförtroende. Sen heter det "jag är större än du" och inte "jag är större än dig".
Framförallt hatar jag ordpoliser. Därför lever jag med mina domar inombords.

Nu ska jag simma. adios

Dove<3

'suck'... för alla datanördar som inte tycker om att använda musen kan jag informera att jag var tvungen att skifta 29 gånger innan jag kom ner till skrivfältet med markören. Vad som i detta understryker vilken stor nörd jag själv är, är att jag gjorde om hela proceduren bara för att delge för Er exakt hur många gånger det var. 

Hur som helst sitter jag i rådande stund och osar av Dove... en kvinnas bästa vän - (dom säger att hunden är mannens). Denna fantastiska lotion gör att jag kan vara alldeles solbrun och fräsch trots minusgrader utomhus. sweet.

När man skriver blogginlägg får man (för oerfarna bloggare) välja en kategori för sitt inlägg. Dagens kategori kallar jag för fåfänga, vilket började ganska bra - right? För att fortsätta i samma spår ska jag berätta om en händelse från förra veckan.

Ena stunden låg jag synnerligen hårig på britsen och försökte hålla mig lugn... För att plötsligt i en outhärdlig smärta se livet passera i revy ett antal gånger. Därefter kan ni försöka föreställa en tusen nålar stickas in i hela er kropp - nej, inte hela, men där ni absolut inte vill ha dom. - Ungefär så kändes det. Desto bättre - en vecka har gått och jag är fortfarande inte hårig!

Det är helt sjukt vad man gör alltså... Jag ska banne mig bli feminist.


rosa trikåer

Är vad vi har på oss på balettlektionerna... alltså... rosa strumpbyxor och svart baddräkt... goddamn vad läckert! Och för att knäcka er (om ni har någon) positiv uppfattning om mig för övrigt så kan jag berätta att jag dansar balett tillsammans med tolvåringar. Detta gör effekten av trikåer och dansdräkt ännu värre - tolvåringarnas kroppar ser inte riktigt likadan ut som min.

 - Mamma, mamma, varför ställde du mig inte vid stången tidigare?? (balettstången såklart jävla pervon)

Ikväll ska jag dränka mina höstdepressioner med en film eller två. Och jag kommer inte ens fundera på om jag kommer få någon dejt eller inte - för det kommer jag inte. Åh.. ljuva kväll...

Vi har två praktikanter på score.... Undrar om jag ska lägga vantarna på någon av dom:) eller båda...
Moah ha ha(ska läsas med en grym mörk röst)
eller så är jag bara desperat eftersom jag kommer få ha mysiga filmkvällar själv i fortsättningen. Åh... ljuva kvällar...

För övrigt så kommer kanske den gamla naturaren hamna där alla naturare hamnar (nej, inte transcom) - bakom kassan på konsum.

take care all

otrohet

Jag har inte varit helt ensam under min tid i Karlstad. Jag har - tro det eller ej - träffat någon också. Såå mysigt... Men jag har levt på tunn is under hela tiden, då snubben har ett förflutet med otrohet. Så om jag får veta något tänkte jag - så är det över.

Låg och hade det bra i soffan framför tvn häromdagen när han tar upp att jag skulle ha hånglat med någon, vilket jag absolut inte har. Hur som helst ställer jag samma fråga tillbaka.

- Ja, nån gång på fyllan, är svaret jag får... För att fortsätta frågar jag om han har legat med någon annan när vi träffats
- Ja, nån gång på fyllan.
Asshole.

När han efter femton minuter fått ta del av hur upprörd jag blev så tog han tillbaka det han sagt och sa att han bara skämtade med mig. Vilket bara lämnar två alternativ.

1." Åh fan, blev hon så upprörd? Nu ångrar jag att jag sa något alls"
2. Skämtar man om en sån sak måste han vara helt hjärndöd, och då vill jag inte ha honom ändå...

Precis såhär avslutades det sista jag var i också - han var otrogen. Men det konstiga är att jag inte känner mig kränkt alls. Jag är bara avtänd.

 - som en hund som kissar inne för att han inte lärt sig hantera sina behov -

asshole.