stora eller sma tuttar

I tisdags var jag ute pa krogen. Det var asskoj. Pa slutet av kvällen kom det fram en kille till mig. Killen var en ordentligt kraftig fransman. Aningen berusad. Han kom fram och sa att

Hej! Du är söt. Men verkligen jättesöt.
 - oj, tack, det var snällt.
Verkligen jättesöt. Men du. Köp ett par bröst.

Tusan. Men jag förstar honom. Om jag var kille sa skulle inte jag hellre vilja ha en tjej som hade mindre bröst än jag hade. I detta fall skulle jag dock inte säga att det var mina bröst som var mindre än hans, utan att det var hans bröst som var större än mina.

image152

Okej gullet... Bättre sa?

Lotta pa utflykt

Imorse var jag alldeles för sent ute för den tänkta turen till simhallen. Ett stralande solsken fick även mina tankar att ga i andra banor. Jag bestämde mig da för att ta en tur till stranden. Till fots. Observera att detta är relativt langt, det vill säga mellan 40 minuter och en timme till cykel, dryga femton minuter med bil och halvtimmen med buss. Jag har dock alltid funderat pa hur lang utflykten skulle ta till fots. Motiverad som jag var med nytankad mp3spelare begav jag mig. Alldeles ensam da alla andra har akt hem över lovet, eller pluggar till examen (inte för att jag tror att manga hade velat följa med pa promenaden, men ända). Resultatet, inte mer än 2 timmar och 10 minuter. Jag som hade väntat mig att det skulle vara rena elefantturen...

image142

Jag hittade en död ödla pa vägen...

image151

Efter det hittade jag en död ratta pa vägen...

image145

Vägen var lang... oj sa lang...

image146

Tusan! Ett moln!

image149

Till slut nadde jag mitt mal och kunde kasta av mig varma gympadojjor.

image150

Hemvägen blev det buss... Utan tvekan.


toaletter

Häromdagen kom jag att tänka pa den gamla goda tiden. Da alla tyckte att det var fruktansvärt ofräscht pa statshotellets toaletter i Karlskoga, eller varför inte Arenas toaletter i Karlstad?

Lat oss säga att jag har blivit mindre kräsen.

Min favoritnattklubb i Montpellier är som sagt manga ganger förr, La Villa Rouge. Här är toaletterna ofräscha pa riktigt. Toaletterna är först och främst inte separerade. Golven är fyllda av papper och vatten. Vätskan pa golvet är förmodligen inte enbart H2O... utan är snarare uppblandad med urin, spyor, alkohol och vem vet? Sperma skulle inte förvana mig. Dörrarna gar inte att stänga, utan man far antingen förlita sig at en gentleman (som jag säkert skulle anse som valdtäktsman i vanliga fall) som haller för dörren at dig, eller halla i dörren själv (samtidigt som du balanserar för att inte sätta dig pa toalettringen som är lika hygienisk som golvet).

Det är vid tillfällen som dessa som jag tackar min kära mor att hon lät mig växa upp i en sommarstuga pa landet där blastömning sker i skogen.

image141


Jag och mina husdjur

Jag talade med min granne igar. Vi pratade om kackerlackor. Jag har sett tre stycken i lägenheten vid tre olika tillfällen. Det betyder inte att jag inte städar eller har det smutsigt, utan att vi har ett problem med kackerlackor i byggnaden. Vi ska ha ihjäl dem nästa vecka med ett supergift - starkare än snus (se svensk knark mot utländskt knark

Jag berättade även för min granne om incidenten med rattan, hur jag hade sett den promenera utanför porten, varpa han berättar för mig att personen som bodde i min lägenhet innan mig hade problem med möss inne. Min kära granne förklarar hur detta är livet att leva i södra Frankrike. För all del, vi har värmen och vi har havet, men vi har kackerlackor och möss inne.

Jag kommer aldrig mer sova säkert i min lägenhet!

image140

Mina sma husdjur liknar inte ens nästan denna groteska sak. Mina husdjur är inte större än en nagel, men jag hittade denna fantastiska bild som vi alla kan drömmar mardrömmar om tillsammans.

râttor

Igar när jag var pa väg till skolan och precis hade slagit igen porten till lägenheten möts jag av en stor ratta. Det var en gra lurvig sak, men en lang tjock svans och ovardad päls. Den sag mig djupt in i ögonen innan den lugnt traskade vidare i andra riktningen.

Jag ogillar rattor skarpt.

Efter denna incident har jag blivit aningen paranoid, men faktum kvarstar att de tar sig överallt de filurerna! Igar tillbringade jag kvällen med benen uppdragna i soffan. Rädslan av att trampa pa nagot mjukt som rör pa sig var överhängande.

Mina fönster i sovrummet maste jag öppna för att stänga fönsterluckorna. Jag tvekade inför denna handling. Antingen stänger jag fönsterluckorna och riskerar att en ratta lurar bakom hörnet för att anfalla mig, eller sa later jag dem sta öppna under natten, och riskerar att en ratta (Gud vet hur, men ända) tar sig in genom nagon glipa i fönstret. Jag var helt säker pa att jag antingen skulle drömma mardrömmar om rattor, eller att jag skulle vakna med en i sängen.

Inatt var första natten da jag tände alla lampor när jag gick pa toaletten.

image139


ett inlägg om svett

Det finns manga olika typer av svett.
*Det finns ren svett, som inte luktar. Som den när man sitter i bastun.

*Det finns sportsvett som när man springer och sa vidare.

*Det finns gammal svett. Som när man dansar i tre timmar äter lunch i en och en halv timma och därefter dansar tre timmar till. Speciellt när det är fuktigt ute. Da känns det som att svetten blir ännu äckligare. Ett missbruk av raggarduschar och deodorant gör att jag dock inte känner mig värre än nagon annan pa skolan.

*Utöver detta finns det nagra pa skolan som luktar illa. Som far danssalen att osa daliga odörer. Jag har fatt turen att dansa tillsammans med en manlig av dessa. Denna manliga typ har jag redan haft sexuella mardrömmar om vilket gör att jag har väldigt svart att över huvud taget se honom i ögonen.

Nu haller dessutom var galna danslärare pa att bli desto mer och mer kärleksfull och försöker göra koeografin likasa. Hennes senaste idé var att vi ska simulera en kyss. "Han haller hennes huvud och pressar hennes läppar mot sina". Vi gör dock filmversionen da killen placerar sin tumme över tjejens mun för att inte göra nagon svartsjuk.

Jag försöker ta ett djupt andetag precis innan, men han är kvar för länge, och jag tvingas dra in luften fran hans svettiga kind. Jag hatar den dansen och trots att jag är väldig ödmjuk mot alla människor och jag tycker att min partner är snäll och trevlig, sa tycker jag att han är Supersnuskig.

image138

Det är jag som är växthuseffekten

Hag har precis gjort en utsläppskalkylering pa DNs hemsida. Jag tänkte att jag skulle ligga relativt bra till. Jag är nämligen den som släcker lampan i köket medan jag gar och hämtar tofflorna i mitt sovrum. Jag atervinner, jag slänger inte min mat, aker varken bil eller buss och sa fortsätter det.

Enligt FN är en hallbar utsläppsniva ar 2050 2 ton koldioxid per ar och invanare.

Världsmedborgaren släpper ut 4 ton koldioxid per ar

Genomsnittssvensken släpper ut 6 ton koldioxid per ar.

Om vi antar att jag inte flög, sa skulle jag förbruka 3,9 ton koldioxid per ar, vilket jag maste pasta är riktigt bra. Fallet är dock sa att jag bor tre timmars flygresa fran Sverige och da jag aker hem minst tva ganger om aret sa ger det mig mellan 10 och 40 timmars flygtid per ar och dessutom 5 extra ton koldioxidsförbrukning per ar.

Jag har förmodligen aldrig förr blivit sa underkänd pa ett test.

image137

I lodisarnas land

I Frankrike finns det massa lodisar. Fler är jag nagonsin sett. Speciellt när det är stralande solsken och jag vill sola i parken. Jag vet inte riktigt hur jag ska hantera det när de tittar som om de aldrig förr sett en tjej. Äckliga  människor. Borde jag ga nagon annanstans? Faktum är ju dock att jag var där först, han kommer garanterat följa efter och att jag har det bästa solstället pa den enda vindfria sidan. Jag stannar kvar, fram tills dess att han börjar prata med mig.

Stick äckel!

image136

Hemsk bild fran i somras. Den visar dock relativt bra och nej, jag var inte ensam i bikini!


svarta sjukan resulterar i svarta har

Jag är inte tillräckligt rik för att ga hos en psykolog mot min svartsjuka. Det Lotta gör istället är att köpa en billig harfärg, ta fram saxen och göra en ordentlig make-over. Fantastiskt förlösande känsla.

Jag tror att min älskling är otrogen mot mig. I själva verket är han inte min älskling vilket gör att han aldrig skulle kunna vara otrogen mot mig, men jag vill inte att han ska vara med nagon annan än mig! Var historia började dock med att han var otrogen mot sin flickvän med mig, daligt tecken.

Nu har jag dock fixat en kalufs som är lika djupt svart som min svartsjuka, och jag dansade ut alla mina hämningar pa bardisken pa nattklubben La Villa Rouge igar. Jag försökte hämnas pa min älskling genom att pussas med en jättesöt kille. Den jättesöta killen visade sig dock vara i ett förhallande men trots mina moralpredikningar blev det puss. Toppen.

Nu har jag blivit den där svarthariga bruden som snor folks pojkvänner, när det i själva verket är Mig som man är otrogen mot. Jag skriker inombords att jag vill ha min älskling för mig själv bara men jag försöker fa honom att första att jag egentligen är för bra för honom. Jag vill att han ska tro att hela världen vill ha mig. Varför faller jag alltid för otrogna tatuerade motorcykelkillar?

Varför ska fruntimmer alltid vara sa förbannat störiga?

Tack gode gud att jag inte är lesbisk.


Kakaopulver... svaret pa alla bekymmer

Jag är arg pa Frankrike. Jag har fatt noja och vill inte göra annat än att baka, Jag tänker därför vara världens bästa kombo och baka chokladbollar till just henne. Supermotiverad traskar jag till affären för att köpa kakao. Men icke icke. Fransmän älskar att baka och när de bakar sa häller de en förpackning färdig chokladkaka i en form. De ställer in den i ugnen och vips sa var det färdigt. Sopor. Antingen sa bakar man, eller sa köper man en chokladkaka i affären.

Nu har jag letat efter kakao i tre olika affärer utan resultat.

Tack och lov hade min kombo en förpackning Nutella som räddade mitt projekt. Igar bakade jag bröd. Hon var da chockad över att man kunde baka bröd utan brödbakningsmaskin. Jag lever i ett land av halvfabrikat (maste dock erkänna att burkköttfärssas är godare än man kan tro).

Däremot sa tittade jag pa franska Idol igar. Det gjorde mig glad. Franska idol väger upp för alla chokladbollar i världen. Dessutom ska jag nu skynda mig ut pa balkongen da solen äntligen har anlänt.

Jag älskar att leva i södra Frankrike. Med eller utan kakao.

image135

dans är livet

image133

image134

Glöm inte att vid denna duschseans hade jag sadan träningsvärk i armarna att jag trodde jag inte skulle orka halla i duschslangen.

Jag älskar det!

Svenskt knark mot utländskt knark

Jag hade födelsedagsfest i lördags. För att göra det lite extra festligt hade jag importerat svenskt snus. Jag själv har provat denna tobaksform, som är förbjuden i övriga Europa, cirka tre ganger tidigare. Det far hela världen att snurra. Rena monstergiftet. Det märkliga är att svenskar använder sig av detta monstergift. De arbetar, de kör bil och de talar med sina barn, utan ens en tanke pa just monstergift.

Pa min fest användes snuset som partydrog trots att jag försökte övertala alla om att det inte har nagot att göra med droger, utan var helt vanlig tobak, varpa jag försöker översätta innehallsförteckningen.

Jag tog tva snus under kvällen. Den första tog jag ur efter tjugo minuter da det snurrade för mycket. Den andra nagon timme senare hade jag i munnen under tio minuter och da var jag pa gränsen till att kräkas. Denna gräns balanserade jag pa hela kvällen...

En fransk vän till mig som hade vinglat omkring hela kvällen - hög av monstergift - hade tydligen ocksa spytt när han hade kommit hem.

Jag är emot cigaretter, snus, alkohol i överdrivna mängder och i princip det mesta som har en dalig inverkan pa kroppen. Följande skriver jag därmed absolut inte för att jag föresprakar hasch eller nagon annan drog. Däremot anser jag det intressant att man kan bli hals över huvudet upprörd över att nagon firar sin fredag med att röka pa, om man själv gar pa monstergift och super skallen av sig minst tva ganger i veckan.

image130

Festen kan börja...