Hjarngriller

Fredagen firades med midsommar. Det var sjukt bra. Jag tror aldrig sa manga olika nationaliteter har dansat smagrodorna runt en palm forr! En van till mig trampade min ta bla. Satan vad ont det gjorde. Trots detta kom jag in pa dansskolan, da jag gjorde audition dagen efter.

La scene ar en utbildning for att bli professionel dansare. Om jag gor den sa stannar jag i Frankrike nasta ar, men maste ocksa betala 5300 euro. Hur fan ska jag hitta dom pengarna?

Finns det kanske en battre stad att gora en dansutbildning? Hur mycket tycker jag om Montpellier? I fredags nar jag hade gjort mig fin for midsommar och gick mot staden, kom en medelalders man fram till mig. "Mademoiselle, du ar sa vacker". Han berattade att han jobbade som larare pa universitetet och fragade om mina betyg bland annat. Efterat fragade han om jag ville ga ut med honom och att han vile lara kanna mig battre! Tack och lov att min franska har forbattrats, for jag lyckades forklara for honom hur motbjudande det var att en man vid hans alder gjorde som han gjorde, och nagot liknande aldrig skulle handa i Sverige.

Jag vet inte...

A andra sidan... Dansen har ar helt fantastisk. Pa ett satt som jag aldrig sett forr. Jag alskar att vara i danssalen och jag alskar lararna. Varje gang nar kursen ar slut, vill jag stanna kvar.

Vad ska jag gora?