löst tyckande

Jag sitter precis utkommen från duschen och funderar på ett bra bloggämne efter tre veckors tystnad. Jag hade ett inlägg rörande feminism i åtanke samt ett kritiskt sådant mot min mors ouppfostrade skolelever. Nu sitter jag dock här, med håret i turban och tuggar på en tejprulle. Efter en heldags intellektuella diskussioner på den juridiska institutionen känner jag mig på samma IQ-nivå som Homer Simpson. Jag kan inte vara smart längre. Jag kan istället komma mer mindre djupa tips.

1. Praktiskt mp3-tips: Då hörlurarna trillar ut ur öronen hela tiden kan tejp vara ett effektivt hjälpmedel att hålla dem på plats. Jag säger inte att det är speciellt trafiksäkert då man är ute och borde ha koll på diverse brummande fordon, ej heller att det är socialt. Tejptricket funkar nämligen inte lika bra för avtagande och vidare påsättning (Tänk vad roligt man skulle kunna ha om man är på samma låga mr Simpson-nivå som jag och för övrigt märker ord. Är dock lite osäker på hur ett eventuellt tejptrick skulle fungera praktiskt i sådana sammanhang).

2. Lästips för uttråkade juriststudenter: Domarreglerna som förmodligen är sammanställda av Olaus Petri på 1500-talet. Dessa finns alltså i den svenska lagboken och säger bland annat följande i punkt 16:
2. Hött är med intet bött, dock icke på alla rum
5. Olaga fång är ofång
16. Den som icke haver fä, han böte med kropp

3. Tugga inte på tejprullar. Även om du som jag har ett kroniskt hundvalpskli i tänderna. Att tugga på tejprullar skulle eventuellt fungera om rullen var smal och om den hade rundade kanter. Annars finns en risk för sår i mungiporna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback