Hangla med en fagel

Om lördagkvällen.

Inledning

Jag skulle traffa Erik och den andra nya svensken Daniel pa torget. Jag var forsenad som vanligt och nar jag kom fram stod tva langa stiliga svenskar och vantade pa mig. Visst, jag foredrar utlandska killar, men det kanns ganska bra att vara ute med tva langa eleganta svenskar ocksa. 

Vi gjorde diverse saker och hade diverse trevligt. Vi motte diverse människor och till slut bestämde vi oss för att ga hem till en av de diverse människorna för att ta en drink, da nattklubben hade gjort sitt för oss. Sa langt kom vi dock aldrig, för nedanför den lägenheten mitt i stan där det alltid är fest och där jag altid har haft lust att delta, blev vi äntligen inbjudna. Det var galet kul pa denna tillställning där temat var maskeradbal och trots att mina snygga svenska kompisar försvann betydligt tidigare stannade jag kvar till efter klockan fem pa morgonen, da festen fortfarande var igang. De var utklädda i alla tänkbara masker och kostymer. Festen bjöd pa sang och dans och manga nya bekantskaper.

När det var dags att ga hem sade jag hejda till folket vilket innebär att man ger alla en puss (eller tre för att vara exakt) pa kinden. En av deltagarna - han som bar den vita masken med täckta ögon och fagelnäbb - han var min. Vi hade flörtat hela kvällen, trots att jag alltid lyckades prata med alla andra. Vissa säger man dock lite bättre hejda till än andra.

image82

Att hangla med en fagel

Efter ett evigt pussande var det hög tid att ga hem och börja min promenad i trappuppgangen där jag inte hittar lyset. Försiktigt lyser jag upp med min mobiltelefon samt har gatulamporna utanför till min hjälp, men jag kan inte öppna porten. Jag vrider pa varje las som jag kan hitta och hör fotsteg fran trapporna bakom mig. I det svaga ljuset ser jag honom. Han som nu har tagit av sig masken och gar med farligt självsäkra steg rakt emot mig. Han lägger sin hand om min nacke och kysser mig häftigt. Han smeker mitt har och rösterna utanför porten som ber att fa komma in existerar inte. Han tar mitt nummer och innan jag visste ordet av har han lämnat mig och gatt tillbaka till festen. Kvar star jag. Jag kan fortfarande inte öppna porten.


Kommentarer
Postat av: ida

åh vad glad jag blir av att du blir glad av att du gillar min blogg ^^

Postat av: Geirella

Hello! Very interesting and professional site.

2010-02-01 @ 08:16:40
URL: http://geirella.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback